Platformavond Wo. 25 Februari

De Platformavond is niet 26 februari maar woensdag 25 februari. Dit stond verkeerd in het Parochiemagazine.
Het onderwerp is: Alles wat u altijd al wilde weten over de fusie en onze komende Heilige Clara van Assisi Parochie
Iedereen is voor deze avond van harte uitgenodigd. We beginnen om 20.00 uur en proberen om uiterlijk 22.00 uur af te sluiten. Vanaf 19.45 uur staat de koffie/thee voor u klaar. Tijdens deze avond heeft iedereen de gelegenheid om aan onze pastoor en het parochiebestuur vragen te stellen over de komende fusie en over onze nieuwe parochie.

Over ongeveer tien maanden zijn we de Heilige Clara van Assisi Parochie. Voor iedereen is deze avond dus dé gelegenheid om al vast met elkaar daarheen op weg te gaan. U hoeft zich voor deze avond niet op te geven. Gezien alle veranderingen hopen we dat er veel parochianen aanwezig zullen zijn.
Uw parochiebestuur