Aanmelden Jongerenkamp 2015

Ja, jongeren, het is weer zover! Dit jaar gaan we weer op jongerenkamp. En we vinden het natuurlijk ontzettend leuk als jullie dit jaar ook weer mee gaan. In de kerk en in het parochieblad kunnen jullie de poster zien.

Het beloofd weer een fantastisch weekend te worden. We gaan dit jaar naar Giethoorn. Meer zeggen we natuurlijk niet. Wel kun je alvast het weekend van 29,30 en 31 mei in je agenda zetten en supersnel een mailtje naar l.kroijenga@upcmail.nl sturen, want het is natuurlijk wel super vervelend als we moeten zeggen dat alle plaatsen bezet zijn. Je mag mee vanaf de 10 jaar tot ca. 21 jaar.

We gaan met de parochies van de Nobertusparochie, het GODZ ( Gorredijk, Oosterwolde, Drachten en Zorgvlied) en Petrus en Paulusparochie.Dus geef je snel op en je krijgt een mailtje terug met verdere gegevens.

Dus….. tot snel!!!!

Angelique Kroijenga, begeleider jongerenkamp