Het Vaticaan

De officiele website van het Vaticaan met The Holy See en Benedictus XVI. De site is in het Engels en in een aantal talen beschikbaar. Helaas niet in het Nederlands.

RKKerk

De officiële website van de Rooms-katholieke Kerk in Nederland.

Bisdom Groningen-Leeuwarden
De website van bisdom Groningen-Leeuwarden waar de parochie De Goddelijke Verlosser Drachten ook onder valt.

PAROCHIES

RK parochie De Heer Die Wederkomt Oosterwolde
Parochie Oosterwolde is partner in het samenwerkingsverband Gorredijk-Oosterwolde-Drachten-Zorgvlied (G.O.D.Z.)

Parochie Titus Brandsma, Leeuwarden
De parochie van onze Friese hoofdstad.

St.Isidorusweb
Sint Isidorusweb, de portal voor surfende katholieken.

GEZIN

Katholiek gezin
Site van de stichting IHGO, het Katholiek Nieuwsblad en Inspiratie Magazine, in samenwerking met organisaties en bewegingen uit het werkveld van huwelijk en gezin in de katholieke kerk.

Geloven thuis
De ontmoetingsplek voor ouders van jonge kinderen. Je vindt hier informatie, materiaal en ideeën voor de geloofsopvoeding thuis.

Catkids
Speelse katholieke catechese website voor kinderen. Een aanrader!

Ideeën voor het begeleiden van kinderwoorddiensten.

Stichting Kinder en Jeugdwerk Samuel
Info en advies voor iedereen in de katholieke kerk die de jeugd een warm hart toedraagt.

De Bijbel
Deze site biedt u de complete Bijbel online zowel in de katholieke Willibrordvertaling als in de interconfessionele Nieuwe Bijbelvertaling.

DIVERSEN

Protestantse Gemeente Drachten
Hier vindt u alle PKN kerken van de verschillende wijken in Drachten.

Raad van Kerken Nederland
Informatieve site over de Raad waarin 17 christelijke kerken in Nederland vertegenwoordigd zijn.

Archiefcentrum RK Friesland
Website van het Archief- en Documentatiecentrum voor R.K. Friesland

Dragten
Oude foto’s van Drachten